El xef estrella Michelin Rafa Soler i Massimo Arienti fusionen els seus estils en una sessió exclusiva
El reconegut xef Rafa Soler, estrella Michelin del restaurant Audrey’s, i el prestigiós cuiner italià Massimo Arienti, de Nómada, s'uneixen aquest divendres en un exclusiu sopar a quatre mans per a retre homenatge a la tradició culinària valenciana i italiana. Aquesta esperada trobada gastronòmica, que tindrà lloc al restaurant Nómada, situat a la Marina de Dénia, naix de la inquietud d'ambdós xefs per a fusionar l'alta gastronomia espanyola amb la cuina d'avantguarda italiana, unides per la riquesa del mar Mediterrani, present en les seues respectives propostes culinàries.
"Per a nosaltres és un plaer i un motiu d'orgull rebre a casa a Rafa Soler, un cuiner de gran talent amb una trajectòria d'èxit", ha assenyalat Massimo Arienti.
El sopar estarà compost per una selecció dels plats més icònics d'ambdós xefs, oferint als comensals una experiència única on podran presenciar en directe l'elaboració dels plats i acostar-se als protagonistes per a conéixer els secrets de les seues receptes.
Nómada és l'únic restaurant d'Alta Cuina Italiana a Dénia, ciutat reconeguda per la UNESCO com a destinació gastronòmica de referència a la costa mediterrània. La seua proposta culinària combina el millor de la tradició italiana amb la riquesa dels productes locals de la Marina Alta, oferint una experiència innovadora basada en el respecte per la matèria primera i la fusió de sabors.