El Club Nàutic de Xàbia retorna a l'activitat esportiva amb la tercera trobada de vela

El Club Náutico de Jávea retorna a la actividad deportiva con el tercer encuentro de vela
  25/06/2020

El Club Nàutic de Xàbia ha organitzat per a dissabte que ve 4 de juliol el tercer trobe Badia de Xàbia, que en aquesta ocasió encapçala un lema molt expressiu, Torna a sentir la mar, per a celebrar que es reprenen les activitats esportives després de la crisi del coronavirus. Es tracta d'una trobada de socis que s'organitza al costat de Marina Sport i The Yatch Tibe i que té com a objectiu convidar a tots els amants de la vela a gaudir de la badia de Xàbia i de la vela de creuer. En definitiva, intenta reunir a tota la flota de vela del club en la badia de Xàbia amb la finalitat de navegar junts, gaudir de la costa i passar una estona agradable tant en l'aigua com en les instal·lacions del Club Nàutic.

La prova consisteix en una activitat més -aquesta de caràcter no competitiu- en la qual es mescla l'esport i el gaudi de la naturalesa, i que a més serveix per a promoure un ús sostenible dels recursos naturals que envolten Xàbia.

“Aquesta activitat -exposa el director esportiu del Club Nàutic de Xàbia, Javier Momparler- és la primera de les quals organitza en la nova normalitat”, i a més ha sigut plantejada únicament com la navegació perquè no està permés la convocatòria de concentracions ni els lliuraments de premis, “encara que aquesta és una prova no competitiva”. 

Momparler destaca que a poc a poc la secció esportiva “torna a posar-se en marxa” i recorda que els equips de vela s'estan incorporant als entrenaments de manera gradual.

Subscriu-te!