El D*na estarà dedicat als productes i la cuina del mar
El D*NA estarà dedicat als productes i la cuina de la mar, segons ha anunciat Quique Dacosta, comissari del festival. Des de la Fundació de la Ciutat Creativa de la Gastronomia ja s'ha començat a organitzar l'activitat, que se celebrarà el 30 de setembre i 1 d'octubre en el passeig de la Marineta Cassiana.
Com explica el propi Dacosta, "enguany, D*NA rendirà tribut a les nostres mars, sense perdre l'essència d'aquest festival, que és posar a producte, productors, poble i alta cuina al mateix nivell, perquè es retroalimenten i contribuïsquen a posar en valor la gastronomia d'aquesta regió, des de la tradició i la història, a la innovació i la modernitat". Així, "D*NA 2023 tornarà a ser una gran festa entorn de la gastronomia", assenyala el cuiner.
L'espai en el passeig de la Marineta Cassiana s'ampliarà. Allí es reuniran productors, restauradors, prestigiosos xefs i nous referents de la cuina valenciana i nacional, al costat de crítics gastronòmics i aficionats a la bona taula per a aprendre, debatre i mostrar el millor de la gastronomia mediterrània, a través d'interessants ponències, tallers i showcookings en directe.
El passeig de la Marineta comptarà també amb llocs d'exposició i venda de productes, on una vintena de restauradors i productors regionals oferiran al públic productes i tapes tradicionals.