El Departament de Salut de Dénia posa en marxa un ambiciós un pla de millora de l'Atenció Primària 

  • El Departamento de Salud de Dénia pone en marcha un ambicioso un plan de mejora de la Atención Primaria 
  • El Departamento de Salud de Dénia pone en marcha un ambicioso un plan de mejora de la Atención Primaria 
  03/03/2023

La docència forma part d'un ambiciós pla de millora de l'Atenció Primària, que ha començat a implantar-se en el departament de Salut de Dénia. Ahir, els especialistes en Medicina Familiar i Comunitària de la zona bàsica de salut de Benissa van rebre formació per part d'especialistes en Neurologia. 

El Dr. Ángel Mateu, neuròleg del Departament de Salut de Dénia, va oferir una sessió de treball, en la qual es va aprofundir en el maneig de patologies neurològiques comunes en la pràctica diària, tant per part del neuròleg, com del metge de família. Aquest tipus de patologies, com les síndromes vertiginoses, cefalees o síncopes requereixen d'una coordinació i col·laboració estreta entre tots dos especialistes amb l'objectiu de millorar el seu tractament i diagnòstic.

El pla també contempla millores en l'àmbit de la comunicació entre els centres de salut i l'hospital, les infraestructures i els Recursos Humans. En aquest últim capítol, la zona bàsica de Benissa ha reforçat el consultori de Xaló amb un facultatiu addicional i està previst que s'incorpore un nou va cabre infermera, així com una administratiu a Benissa.

<<< Tornar a la portada