El Dénia puja fins la cinquena plaça

El Dénia sube a la quinta plaza
  02/04/2017

El Dénia s'ha endut el derbi contra l'Pego en aquesta 18 jornada de lliga (1-2). Els de Juan Carlos Signes han complert el pronòstic de favorits i han guanyat en el feu dels pegolins.
Els deniers s'han col·locat cinquens, empatats a punts amb el Tavernes i el Jávea. La cosa es posa seriosa en aquest punt. El Gandia, quart, té en el seu caseller 54 punts i per això els nois de Signes no poden permetre el luxe de deixar escapar punts.
El Pego tampoc s'ha de permetre luxes. Va en la posició quinze amb 21 punts i estan ara per ara a les portes dels llocs de descens.
Els de Jávea no van estar ahir fins. Van perdre la seva trobada davant el Portuaris per la mínima (1-0). Aquesta setmana han caigut fins a la setena posició, per darrere de Tavernes. No han tampoc abaixar la guàrdia si aspiren a la promoció.
El Calpe se situa desè a la taula amb 39 punts. Els de Benja han perdut davant el Benigànim a casa (0-2). Sembla que l'objectiu de l'ascens va quedant allunyat jornada rere jornada, però encara queda competició per davant.

Subscriu-te!