El menorquí Antoni Taltavull escalfa motors pel Concurs Internacional Gamba Roja de Dénia de demà dimarts

  • El menorquín Antoni Taltavull calienta motores para el Concurso Internacional Gamba Roja de Dénia de mañana martes
  • El menorquín Antoni Taltavull calienta motores para el Concurso Internacional Gamba Roja de Dénia de mañana martes
  • El menorquín Antoni Taltavull calienta motores para el Concurso Internacional Gamba Roja de Dénia de mañana martes
  27/02/2017

 
 
Antoni Taltavull, del restaurant Rels de Ciutadella, ha estat l'encarregat d'escalfar motors un dia abans de la celebració d'una de les principals cites del calendari gastronòmic al país: el Concurs Internacional de Cuina Creativa de la Gamba Roja de Dénia. Taltavull ha elaborat una recepta menorquina del segle XVIII recollida en el llibre Art a la Cuina de Fra Roger: gamba amb suc taronja.
 
El showcooking ha tingut lloc en el CdT de Dénia davant estudiants de cuina, representants de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Marina Alta (AEHTMA) i diversos representants del projecte Dénia, Ciutat Creativa de la Gastronomia de la Unesco i de Turisme Dénia.

<<< Tornar a la portada