Canfali Marina Alta

El Mig Any de Sant Jaume d'Ondara se celebra el proper dissabte

El Mig Any de Sant Jaume d'Ondara se celebra el proper dissabte
  23/01/2016

Partides de raspall, bous amb carretons, jocs per a xiquets, sopars populars, disc mòbils, karaoke i paella són la graella del Mig Any de Sant Jaume que ha organitzat la Regidoria de Festes pel dissabte 30 de gener al recinte de El Prado i rodalies.

L'esdeveniment, que arriba per cinqué any consecutiu, te el seu inici previst per les 10 hores amb l'obertura del parc infantil, que donarà pas a les 11 h. a tallers i jocs de pilota pels més organitzats pel Club de Pilota d'Ondara al voltant del Prado. L'agenda es completa amb la cercavila de la Xaranga l'Atril des de la plaça 9 d'Octubre a partir de les 12.30 h. per animar la paella gegant, a la que es pot accedir mitjançant l'encàrrec de l'oportú tiquet en la Casa de Cultura al preu de quatre euros per persona. Ja per la vesprada, a partir de les 15.30 h., hi haurà una disco mòbil amb música santjaumera on DJ Red d'Ondara DJ's ambientarà una vesprada que te com a primer plat fort les partides de pilota en el trinquet municipal, organitzades pel Club de Pilota d'Ondara.

A banda, els més menuts tindran al seu abast la solta de bous amb carretons que, a partir de 17.30 h., organitza la Penya Taurina a la plaça de bous, i el karaoke un hora després.

Per altra part, la revetla començarà a les 22 hores amb el sopar popular en el que està previst que participen totes les quintades i penyes amb l'animació del DJ Borja Ginestar a partir de les 23.30 h.

Cercar notícies
Agenda