Canfali Marina Alta

El NBF Castellón A revalida el títol de campió de la Copa Preferent Júnior a Dénia

El NBF Castellón A revalida su título de campeón de la Copa Preferente Femenina Júnior en Dénia
  10/12/2019

El NBF Castellón A ha revalidat a Dénia el títol de campió de la Copa Júnior Femenina Preferent al vèncer en la final al CDSC Godella (73-58). El Pavelló Municipal de Joan Fuster ha albergat esta competició que ha estat organitzada pel Dénia BC i en la que han participat els huit millors equips de la categoria. El club groguet s'ha bolcat per a que la competició fora un complet èxit més enllà dels resultats esportius i la desil·lusió per veure's fora de les semifinals. I és que l'equip júnior denier va pedrer en quarts de final amb el NBF Castellón B de dos punts (58-56), quedant eliminat en la primera jornada disputada el divendres. Una primera jornada en la que es van jugar els quarts de final, en la que el campió es va imposar contundentment al V-74 Villena per 90-27; el Torrent al San Blas (49-41) i el Godella al Tavernes (27-71). El dissabte es van disputar les semifinals en les que el Castelló A va guanyar al Torrent (67-36) i el Godella al Castellón B (94-44).

            En la final, disputada el diumenge, els dos millors equips van oferir un gran partit que va estar igualat fins l'últim quart, en el que les castellonenques van aconseguir desbordar al seu rival i alçar-se amb el triomf de quinze punts. La jugadora castellonenca Claudia Miranda va ser elegida com a millor jugadora de la final.

            El regidor d'Esports de Dénia, Raúl García de la Reina, junt amb el delegat en Alacant de la federació Juan Miguel Sila, el directiu de la federació Fernando Carrasco i la presidenta del Dénia BC, Marisa Cervera van ser els encarregats de lliurar els trofeus i les medalles.

Cercar notícies
Agenda