El Pla d'Ocupació Local de Calp oferta 55 places

El Plan de Empleo Local de Calp oferta 55 plazas
  05/06/2021

Calp destina 1 milió d'euros de romanent de tresoreria per a desenvolupar el seu Pla d'Ocupació Local. Les bases per a la contractació temporal de personal adscrit en el Servei Públic d'Ocupació ja han sigut publicades en el BOP. La provisió d'aquests llocs es realitzarà per concurs i s'ofereixen un total de 55 llocs de treball. Les categories professionals són: 2 oficials de primera de jardineria; 1 oficial de primera d'obra; 2 oficials de primera de serveis; 17 peons d'obres; 10 operaris de neteja; 5 conserges per a la Casa de Cultura; 3 conserges per a esports; 10 vigilants ambientals; 5 auxiliars administratius; i 3 administratius.

            Per a concursar, els aspirants hauran d'estar inscrits en el servei públic d'ocupació amb una antiguitat mínima de 3 a 6 mesos ininterromputs, no estar percebent prestacions o subsidis per desocupació, estar empadronat a Calp a data 1 de gener de 2021 i tindre acomplits 16 anys. Les sol·licituds fins al 19 de juny en seu electrònica.

L'alcaldessa, Ana Sala, ha assenyalat que “apostem per polítiques d'ocupació que ens permeten donar cobertura a les situacions de vulnerabilitat oferint una opció professional i afavorint l'autonomia econòmica”.

Subscriu-te!