Canfali Marina Alta

El PP d'Ondara portarà davant els tribunals la contractació del nou gerent de SINMA “per ser nomenat a dit”

El PP de Ondara llevará ante los tribunales la contratación del nuevo gerente de SINMA “por ser nombrado a dedo”
  28/04/2020

Ciutadans reclama més objectivitat i transparència 

El portaveu del Partit Popular a l'Ajuntament d'Ondara, Àlex Hernández, acudirà als tribunals de justícia per a denunciar el nomenament de Juan Femenia com a nou gerent de l'empresa pública SINMA, segons ha anunciat en un comunicat remés des de la direcció dels populars a la Marina Alta. 

La nota incideix en què “l'última decisió de l'alcalde socialista, José Ramiro, sempre amb el suport dels seus socis de Compromís, és la gota que ha satisfet el got pel que fa a endolls i adjudicacions a dit en el qual s'ha convertit el Consistori ondarense”. 

En això, ha rememorat els detalls del procés de selecció que va començar en 2015, on, segons apunta, després de presentar-se dèsset persones, es van seleccionar quatre finalistes. “La millor puntuada va ser una dona, sense afiliació política, la qual va començar a treballar i després de nou mesos va ser acomiadada sense cap motiu per a poder situar al segon, un ex diputat del PSPV i regidor dianense que va estar en el càrrec fins que desgraciadament va morir”.

Cercar notícies
Agenda