El reconegut cuiner Evarist Miralles, Torraor d’Honor de la Fira de l’Embotit de la Vall de Pop 2025

El reconocido cocinero Evarist Miralles, Torraor de Honor de la Feria del Embutido de la Vall de Pop 2025
  06/02/2025

La Fira de l’Embotit i el Producte Tradicional de la Vall de Pop, que se celebrarà el pròxim diumenge 2 de març a Senija, ja té el seu Torraor d’Honor: el reconegut cuiner i formador de la Marina Alta Evarist Miralles. Este reconeixement, atorgat per l'Associació d'Empresaris de Turisme de la Vall de Pop (ATEVAP), destaca la seua gran trajectòria professional i el seu esforç per situar la gastronomia de la comarca i, en especial, del vall en el més alt nivell.

Miralles, que regenta el restaurant Cavall Verd de la Vall de Laguar, ha rebut el nomenament amb entusiasme i s’ha mostrat feliç de vincular-se a una iniciativa que, en les seues paraules, "constitueix un nexe d’unió entre el paisatge i la gastronomia de la Vall de Pop". El cuiner subratlla que esta fira potencia "el producte gastronòmic, el turisme, els costums i les tradicions".

A més, destaca la singularitat de l’embotit de la Vall de Pop, que considera "totalment diferent de la resta pel seu mètode d'assecat i per mantindre una tradició tan arrelada”, i es declara un apassionat d’este producte.

Quant a les seues preferències, Miralles opta pel sabor carni amanit de l’embotit i un punt de torrat d'acord amb el nivell de frescor i assecat de la peça. "El millor punt és el que li agrada a un mateix", conclou.

El nomenament d’Evarist Miralles com a Torraor d’Honor s’ha donat a conéixer esta mateixa setmana en una trobada en la qual han participat l’alcaldessa de Senija, Pepa Argudo, el president de Tot Vall de Pop, Ángel Vives, i el vicepresident, José Juan Reus. Els representants institucionals han manifestat la seua satisfacció per comptar amb Miralles en una edició especial, ja que la fira tindrà lloc per primera vegada a Senija, després de tretze anys de trajectòria.

<<< Tornar a la portada