El romanent positiu de tresoreria del Poble Nou de Benitatxell augmentarà amb l'arqueig de caixa

El remanente positivo de tesorería del Poble Nou de Benitatxell aumentará con el arqueo de caja
  10/01/2018

L'equip de govern ha complert amb la regla de la despesa de la Llei de Racionalització i Sostenibilitat de les Administracions Públiques i està al corrent en l'obligació de retre els seus comptes anuals davant la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana. Els números així ho testifiquen. El romanent de tresoreria positiu de 1.784.270 euros de març de 2016 augmentarà quan es realitze l'arqueig de caixa, segons han confirmat fonts oficials.

L'objectiu és invertir els diners en projectes financerament sostenibles, tot i que l'últim intent va ser frenat pels grups de l'oposició. L'alcalde, Josep Femenia, comenta que "tenim múscul financer per modernitzar les infraestructures públiques i assumir projectes reivindicats durant anys pels veïns".

 

RECTIFICACIÓ DE L'OPOSICIÓ

 

Femenia ha demanat a l'oposició una rectificació pública després de confirmar que el Consell ha concedit una subvenció de 49.716,48 euros destinada a la recuperació de les àrees calcinades en l'incendi de setembre de 2016. "L'oposició havia recriminat que s'havia perdut aquest ajut per deixadesa i ara demanem que es retractin ", indica l'alcalde.

Subscriu-te!