El sènior femení del Dénia BC debuta a casa amb un gran triomf (69-45)

El senior femenino del Dénia BC debuta en casa con un gran triunfo (69-45)
  22/10/2024

L'equip sènior femení del Dénia BC va arrancar la temporada amb una sòlida victòria davant Helike d'Elx, imposant-se 69-45 en un partit en què van dominar des del començament. Les jugadores dirigides per Juan Luis Pérez van portar la iniciativa en tot moment i van controlar el marcador quart a quart gràcies a la seua efectivitat en el tir exterior i una fèrria defensa que va impedir al rival ficar-se en el partit.

Malgrat la resistència d'Helike, que va lluitar sense descans, l'encert des de la línia de tres punts i el treball defensiu de les locals van ser determinants per frenar qualsevol intent de remuntada. Pérez va destacar que, encara que va ser un bon debut, l'equip ha de millorar la seua constància en atac, cosa normal en aquestes primeres jornades.

Aquest any, l'equip compta amb les incorporacions de Neus Mulet i Ariana Gavilá, que han reforçat la zona interior, aportant noves opcions ofensives i més solidesa en el rebot.

El pròxim cap de setmana, el DBC es desplaçarà a Alacant per a enfrontar-se a Cabo Mar, un rival que permetrà mesurar amb més precisió l'estat de forma de l'equip.