El Segle de Balenciaga enlluerna a Xàbia: rècord amb més de 13.000 visites a l'agost

El Siglo de Balenciaga deslumbra en Xàbia: record con más de 13.000 visitas en agosto
  01/09/2022

La mostra El Segle de Balenciaga, que exposa l'Ajuntament de Xàbia en diferents centres municipals, ha aconseguit xifres de rècord de visitants en aquest mes d'agost. Si juliol va aconseguir la xifra de 10.000 visitants, a l'agost s'han registrat fins a 13.000 visites. En aquest últim mes, la sala més visitada ha sigut el Museu Soler Blasco, amb 5.205 visitants. Quant a les altres dues sales, el Centre d’Art Lambert, situat a la Casa de Tena, ha rebut 5.149 visites i la Casa del Cable, en Duanes, 3.011.
 El cicle expositiu romandrà obert fins al dia 30 de setembre, però serà el pròxim dia 23 quan tinga lloc un dels plats forts del segle de Balenciaga: el recital El so de les seues dues ribes, amb música de la costa basca i la mediterrània interpretada per la soprano Teresa Albero i el pianista Jesús Gómez.
    El regidor de Cultura, Quico Moragues, ha volgut destacar que “és important complementar l'oferta turística de Xàbia aquests mesos d'estiu amb propostes culturals de qualitat, com és El segle de Balenciaga, i les dades de visitants l'avalen”.

<<< Tornar a la portada