El trinquet d’Ondara acollirà la final de pilota grossa el 29 de setembre

El trinquet d’Ondara acollirà la final de pilota grossa el 29 de setembre
  05/09/2018

 

Els responsables dels Ajuntaments de Confrides (L'Abdet), el Genovès, Ondara i Parcent han presentat el I Campionat de Pilota Grossa que es disputarà durant tot setembre als quatre municipis. La presentació ha tingut com a escenari el Museu de la Pilota del Genovès, amb la presència del coordinador de l’autòcton esport de la Generalitat Valenciana, Sebastià Giner; els alcaldes del Genovès i d'Ondara, Pere Revert i José Ramiro; així com els regidors d'Esports dels municipis organitzadors i jugadors de pilota grossa.

        El torneig, que compta amb la col•laboració de la Coordinació de Pilota Valenciana de la Direcció General d'Esport i la Federació de Pilota Valenciana, tindrà la final en el trinquet d’Ondara el dia 29 de setembre.

        L’alcalde amfitrió, Pere Revert, va expressar l'agraïment del seu Ajuntament per poder col·laborar en aquest primer campionat, afirmant que la "pilota grossa és una modalitat que no cal deixar perdre, i crear aquest trofeu és una manera de fomentar-la", recalcant que sempre "estarem al costat de la pilota."

        Per la seua banda, l’alcalde d’Ondara ha expressat la seua satisfacció acció perquè Ondara forme part d'aquest torneig, i va destacar el fet de que la final es jugue al municipi. A judici de Ramiro, “com a aficionat tinc que subratllar la la importància que es puga recuperar aquesta modalitat de pilota, el joc que de la qual és molt fàcil, perquè no es perda aquesta modalitat."

Subscriu-te!