El Trofeu d’Escala i Corda de Benissa convoca als millors pilotaris de la comarca

El Trofeo de Escala i Corda de Benissa convoca a los mejores pelotaris de la comarca
  02/12/2021

El Trofeu d’Escala i Corda de Benissa comptarà amb la presència de figures de la Marina Alta que es disputaran el títol a dos partides, les de semifinals i la final. La primera de les semifinales es jugarà aquest divendres 3 de desembre, a les 23 hores, i enfrontarà a Pere Roc II, Jesús i Conillet contra Francés, Tomàs II i Héctor. En la segona semifinal, que es jugarà el dimecres 8 de desembre, la lluita serà per parelles, amb Puchol II i Pere, per un costat, contra Giner i Nacho, per l’altre.
    Novament es compleix la màxima de convocar a primers espases de la zona, cas de Pere i Giner, amb l'afegit del número u de l'actualitat, Puchol II, i un mitger que perfectament també se li pot considerar com a un número u en la seua posició, com està demostrant Nacho des de fa temps.
    Esta semifinal començarà a les 18.30 hores i abans es jugarà una prèvia de juvenils. El mateix succeirà el dia de la final programada el diumenge 12 de desembre. Totes les partides seran al Trinquet de Benissa, i el trofeu està patrocinat per l’Ajuntament. 

<<< Tornar a la portada