Els germans Joan i Paquibel Server, pregoners de les festes de Pedreguer

 Els germans Joan i Paquibel Server, pregoners de les festes de Pedreguer
  09/07/2016

"Dones i homes hem de compartir la vida"

Els germans Joan i Paquibel Server Pérez, gerents de l'empresa Rolser, han estat els pregoners de les Festes Majors del seu poble natal, Pedreguer, que s'encentaren este divendres. Els pregoners convidaren a gaudir de la festa amb un Va de Bo!, la mateixa expressió del món de la pilota valenciana que ha servit d'eslogan a Rolser per celebrar en estos dies el seu 50 aniversari.

DSC_8858

"Avui comença la setmana més gran i més esperada de l'any, on el goig i la sensibilitat fan fibrar el cor", va dir des del balcó de l'Ajuntament Joan Server, que entremesclaba el seu discurs amb un sincronitzat recital de poemes de la seua germana. Una intervenció amb pinzellades reivindicatives, apel·lant a la solidaritat, el respecte als drets humans i exaltat el caràcter responsable i treballador dels pedreguers. I també denunciant la violència sexista i convidant a homes i dones a compartir la vida. "Si es diu no és no; no s'ha de tolerar ni comportar el masclisme que esclavitza i aterroritza a tantes dones i criatures".

Els germans Server Pérez aplegaren a la Plaça Major junt amb els membres de la Quintà 2016 L'Esvalot i els membres de la Comissió de Festes, acompanyats amb ritmes de batukada. Els pregoners saludaren els nombrosos amics, veïns i familiars que es convocaren enfront l'Ajuntament abans de ser rebuts per l'alcalde, Sergi Ferrús, i altres membres de la corporació municipal.

¡Suscríbete!