Excessiu càstig per al Dénia Bàsquet en la seua primera eixida de la temporada a Molina de Segura (89-62)

Excesivo castigo para el Dénia Bàsquet en su primera salida de la temporada a Molina de Segura (89-62)
  22/10/2024

El Dénia Bàsquet SUMA BPM Lighting va caure en la seua primera eixida de la temporada en la Tercera Divisió de la FEB davant el Molina de Segura (89-62). A pesar del contundent resultat final, l'equip de Dénia va meréixer un marcador més ajustat en la seua visita a un dels equips que probablement ocuparan els primers llocs de la classificació.

La jornada no va començar bé per al conjunt visitant i va estar plena d'incidents. Minuts abans d'emprendre el viatge, el club va rebre un avís d'última hora de la Federació Valenciana, informant del canvi d'ubicació de l'encontre a causa de problemes en la instal·lació inicialment programada.

En arribar a la pista secundària, l'equip es va trobar amb un altre partit en joc, la qual cosa va reduir dràsticament el seu temps d'escalfament. A més, el primer quart de l'encontre es va allargar quasi 50 minuts per problemes tècnics en la taula d'anotadors, cosa que va fer que l'equip no poguera tornar a Dénia fins passada la mitjanit.

A pesar d'estos contratemps, els dos primers quarts van ser molt igualats. Els locals van mostrar una gran efectivitat en els llançaments de llarga distància, aconseguint xicotetes avantatges que el Dénia Bàsquet va saber neutralitzar amb una intensa defensa i un joc ofensiu ordenat. Al descans, el marcador reflectia una mínima desavantatge per als d'Eduardo Clavero, amb només dos punts de diferència (39-37).

No obstant això, la dinàmica va canviar completament en la segona part. El Molina de Segura, que ja havia dominat el rebot durant tot l'encontre, va augmentar la seua intensitat defensiva, la qual cosa va desestabilitzar el Dénia Bàsquet. Els visitants van tindre dificultats per trobar bons tirs i mantindre el ritme anotador, cosa que va permetre als murcians obrir una escletxa de 15 punts al final del tercer quart.

En els primers minuts de l'últim període, el Dénia Bàsquet va lluitar per retallar la diferència, però les eliminacions per faltes de tres dels seus jugadors a mitjan quart van permetre al conjunt local sentenciar definitivament el partit.

El pròxim duel per als de Dénia serà aquest dissabte, a les 19.30 hores al Joan Fuster, amb la visita de l'Adesavi, un altre dels recentment ascendits. L'equip dianense espera poder comptar per primera vegada amb tota la plantilla, després que Soufyane Sadoki debutara a Molina i Daniel Pérez estiga en procés de recuperació després de l'esquinç que va patir en el debut davant el Jorge Juan.