Futbol Preferent: Dénia i Jávea guanyen i s'acosten als llocs de promoció mentre el Calpe torna a perdre

• Fútbol Preferente: Dénia y Jávea ganan y se acercan a los puestos de promoción mientras el Calpe vuelve a perder
  23/10/2017

Dénia i Jávea van saldar amb triomfs els seus compromisos de la lliga, victňries que els permeten apropar-se als llocs de promoció d'ascens a Tercera Divisió. Groguets i vermells ja estan a tres punts després de superar a Carcaixent (4-0) i R. Algemesí (1-3), respectivament. El Calpe va sumar la seua segona derrota consecutiva davant la Universitat d'Alacant (1-0).

El Dénia va trencar la imbatibilitat del Carcaixent i ho va fer guanyant el partit amb solvčncia. Els deniers van tornar a jugar a tiki taka i aixň els va permetre superar un rival que encara que tocava bé la pilota no va crear cap ocasió de perill en tot el partit. Cristian Panucci, que va aconseguir un hat trick, i Josep, van ser els golejadors de l'encontre. El resultat final es va quedar curt ja que els groguets van disposar d'ocasions clares per marcar, sobretot en el tram final on a la contra va desarborar al seu rival.

El Jávea va včncer al R. Algemesí en un duel en el va agafar avantatge en un primer temps en quč va controlar el joc. Els locals en la segona part van buscar l'empat perň els lleons en el tram final del partit van anotar el 1-3 que va deixar vist per sentenciar el partit a falta de set minuts.

El Calpe va recollir la seua segona derrota consecutiva davant la Universitat d'Alacant. Els calpins van anar a remolc des del minut 7, quan els universitaris van aconseguir marcar el 1-0, i tot i disposar d'oportunitats els va faltar gol no van estar encertats en la definició. El partit va estar accidentat i els locals van finalitzar el partit amb deu jugadors en lesionar-se diversos jugadors i tenir coberta la quota de canvis.