José Luis Bisquert Buitre deixa el Pedreguer en plena crisi de resultats

José Luis Bisquert Buitre deixa el Pedreguer en plena crisi de resultats
  17/12/2017

La ratxa de mals resultats del Pedreguer -huit setmanes sense guanyar- ha dut a l’entrenador José Luis Bisquert, conegut com Buitre, ha prendre la decisió de deixar l’equip. L'entrenador ha fet saber la seua dimissió a jugadors i directius només ha acabat el partit contra l’Alginet B que s’ha jugat este diumenge al Poliesportiu Municipal, i en el que l’equip local ha deixat una pobra imatge. La decisió, però, ja venia agafant forma en les últimes setmanes.

Bisquert creu que ara és el moment de deixar l’equip perquè pensa que és el millor pel club. “No és qüestió d’estar per estar; és una decisió ben meditada i pensada, perquè els resultats fa setmanes que no ixen i l’equip necessita un canvi”, ha assenyalat. Desprès d’esta jornada hi ha un descans fins el 7 de gener que el club i pensa que hi ha temps suficient perquè el Pedreguer prenga un nou rumb. 

Esta era la segona temporada de Bisquert al front de l’equip en Primera Regional. L’any passat es va patir i no es va aconseguir la salvació fins les últimes jornades. L’entrenador de Xàbia pensa que ara hi ha temps per reaccionar i aconseguir amb un altre entrenador l’objectiu de la permanència el més aviat possible. 

Subscriu-te!