Ayuso entra en la història de la Volta Ciclista a Espanya amb el seu tercer lloc de la general

Ayuso tras ser tercero en la Vuelta Ciclista a España:
  12/09/2022

El ciclista de Xàbia Juan Ayuso, en l'equip UAE, ha inscrit el seu nom amb lletres de bronze en la història de la Volta Ciclista a Espanya. Amb tot just 19 anys i tot un futur per davant, Ayuso ha aconseguit la tercera posició de la general després d'una intensa lluita que ha durat tres setmanes.
    “Si fa un any m'hagueren dit que hui estaria en el podium de La Volta a Madrid, no l'haguera cregut”, ha assenyalat el bravo ciclista a través de les xarxes. “Estar a Utrecht ja va ser un regal, però el que he viscut aquestes tres setmanes ha sigut una cosa increïble; ens anem amb un gran resultat, però sobretot amb molt d'aprenentatge”, afig. “I és que amb treball, els somnis es compleixen”, adverteix. “Gràcies a tots pel vostre afecte, continuarem somiant i pedalant” conclou Ayuso.
    Arrere queden aquells anys de formació en el Club Ciclista Xàbia en el qual Ayuso guanyava pràcticament tots els títols que es posaven per davant, compartint triomfs amb un altre jove company d'equip, Mateo del Castell.

 

FOTO DEL FACEBOOK DE JUAN AYUSO

<<< Tornar a la portada