Juan Manuel Jiménez guanya la primera edició del Concurs Gastronòmic moscatell d'Alexandria
Sergio Box, de Xàbia, queda segon amb una textura de raïm i mol·luscs
Degustar el sabor típic del raïm moscatell en un plat principal i no com a acompanyament o postres. Aquest era el repte de la primera edició del Concurs Gastronòmic Internacional moscatell d'Alexandria, convocat per la Regidoria de Turisme de Teulada i l'Auditori Teulada Moraira, amb el xef Rafa Soler -amb estrella Michelin- com a director. Huit finalistes optaven al primer premi que ha recaigut en Juan Manuel Jiménez, de la Taverna del Gourmet d'Alacant, amb un argent de raïms en escabetx i adobades acompanyades amb verat, ametlla i oli d'hojiblanca.
Jiménez va rebre el premi de 1.500 euros i una escultura de l'benisser Quico Torres de mans de l'alcalde, Carlos Llinares. El segon premi s'ha quedat a la comarca amb Sergio Box, de la Perla de Xàbia, que va presentar unes textures de moscatell i mol·luscs, amb una salsa holandesa amb gust de moscatell, raïm adobades en cítrics i escopinyes. La presidenta jurat, Cuchita Lluch, expresidenta de l'Acadèmia Valenciana de la Gastronomia, li va lliurar els 800 euros de la segona plaça.