Canfali Marina Alta

Juan Ortolá lidera la candidatura de Ciudadanos por Jávea

  • Juan Ortolá lidera la candidatura de Ciudadanos por Jávea
  • Juan Ortolá lidera la candidatura de Ciudadanos por Jávea
  23/04/2019

L'actual regidor Juan Ortolá torna a encapçalar la candidatura amb la qual Ciudadanos por Jávea (CpJ) participarà en les eleccions municipals. L'actual regidor estarà acompanyat amb la número dos Susana Ern, mentre que en la tercera plaça figura Abel Moll. “Es tracta d'una llista amb persones molt involucrada en el dia a dia de Xàbia i preocupades pel futur del nostre municipi”, assenyalen des de la formació independent. 

Els seus membres, afegeixen, pertanyen “a diferents àmbits de la vida social i de diversos perfils professionals per a tractar d'aglutinar el màxim de sensibilitats”. Segons el seu candidat, “hem volgut combinar experiència, mantenint a persones molt lligades al projecte de Ciutadans per Xàbia des dels seus inicis, amb renovació i joventut, incorporant noves cares a l'equip”. La que no figura en la llista és Tere Bisquert, que és l'altra actual regidora de CpJ. 

En el número 4 apareix César Rodríguez, i en el 5 Vicenta María Pérez. Els segueixen, per aquest ordre, José Antonio Prada; Esther Tormos; Juan Garreta; Adriana Patricia Jiménez; Jaime Escudero; María Ángeles Caballero; Vicente Soler; Guillermo Bolufer; Josefa Martí; Francisco Javier Vallés; Antonio Rodríguez; María del Carmen Rivas; David Cordero; Pedro Rafael Prats; María Gema Piedehierro; i Andrés Martínez. Els suplents són Josefa Martí, José Garrit i Aurora Ferrer.

Cercar notícies
Agenda