La carrera de Roscón de Reyes de Marina de Dénia incorpora una categoria amb gossos

La carrera de Roscón de Reyes de Marina de Dénia incorpora una categoría con perros
  09/12/2019

Ja s'ha presentat la 8na Cursa Roscón de Reyes Marina de Dénia, que se celebrarà el diumenge 5 de gener. La novetat més important d'enguany és que s'ha inclòs la categoria Can Run, és a dir, s'ofereix la possibilitat que els participants puguen córrer amb el seu gos.
 
"Sempre hem buscat que aquesta primera cursa de l'any fos molt divertida i crec que, amb aquesta novetat, tornarem a penjar el cartell de no queden dorsals", ha assenyalat Gabriel Martínez, director de Marina de Dénia. Per la seua banda, Andrés Ponce, cap d'operacions de Marina de Dénia, ha comentat que "no és l'habitual, que en aquestes curses populars puguen participar gossos, però hem pensat que pot ser un al·licient molt gran". A la pàgina web estan incloses les bases, amb els requisits que es necessiten per córrer amb mascota.
 
La prova començarà el diumenge 5 de gener a les 11 hores i a partir de les 10 hores es lliuraran els dorsals. Les inscripcions s'obrin aquesta vesprada, a través d'www.conxip.com i tenen un cost de cinc euros. L'any passat van participar 400 persones i en aquesta edició s'han augmentat 50 dorsals pel tema de les mascotes. Les categories són: Infantil, Juvenil, Sènior i Veterans, masculí i femení i Can Run. Els tres guanyadors de cada categoria seran premiats amb un tortell de reis.

Subscriu-te!