Canfali Marina Alta

La Diputació destina més de 700.000 euros per a despesa social en municipis de menor tamany de la comarca

La Diputación destina más de 700.000 euros para gasto social en municipios de menor tamaño de la comarca
  28/03/2020

Les ajudes se sufragaren amb el superàvit de la Diputació i inclouen les tres Eatim  

La Diputació d'Alacant jha aprovat amb caràcter urgent destinar tres milions d'euros per a ajudar els ajuntaments a fer front a la despesa social motivada per la crisi del coronavirus. D'aquests diners, la Marina Alta rebrà 738.000 €. La notícia ha sigut difosa pel PP, a través del seu diputat Juan Bautista Roselló. 

A la comarca li correspon el 24,6% del total de l'ajuda a nivell provincial, la més alta que s'ha donat mai en ajudes socials directes pel seu import. Els diners es distribueix en funció de la població de cada municipi, beneficiant especialment als pobles  més xicotets que tenen menys recursos i mitjans, a través de la Mancomunitats de la Masma i la Mancomunitat de Pego, l'Atzúbia i Les Valls tenen com a objectiu reforçar els mitjans de què disposen els Ajuntaments de la Marina Alta per a poder atendre les persones i famílies que per la seua situació econòmica o dependència poden ser més vulnerables a la situació que s'està vivint pel Covid-19.

Les ajudes es van aprovar este divendres en un plenari celebrat per internet. Roselló va seguir la sessió des del seu ordinador. 

Cercar notícies
Agenda