L'EATIM de Jesús Pobre mostra la seua disconformitat amb el Pla Planifica de la Diputación 

La EATIM de Jesús Pobre muestra su disconformidad con el Plan Planifica de la Diputación
  06/05/2020

El Pla Planifica de la Diputació Provincial ha provocat la reacció contrària dels polítics de Jesús Pobre, que consideren l'EATIM va ser penalitzada amb el 50% menys d'inversió. Segons la junta veïnal, es produirà una reducció de 240.000 euros enfront dels 456.000 euros estimats inicialment. Malgrat que es van presentar al·legacions, la Diputació no ha rectificat els diners previstos a obres en la població.

De les gestions realitzades per l'alcalde Javier Scotto, responsable de l'àrea d'inversions per a l'Entitat Local Menor, s'ha tingut coneixement que la reducció obeeix a l'import duplicat en la inversió nominativa, no obstant això aquesta inversió no és de 2019, sinó d'un any anterior, havent-hi ja sigut penalitzats en el POST 2019. 

La Junta veïnal posa de manifest que s'han produït contradiccions i s'han volgut aplicar condicions amb caràcter retroactiu, la qual cosa atribueix a “les contínues decisions i canvis sobre la marxa” en les inversions nominatives de 2018, sense pensar en les conseqüències que en el cas d'aquesta Entitat Local Menor, representa per a quatre anys”. Jesús Pobre considera insuficient la inversió de tan sols 240.000 euros, recordant que és “la menor inversió concedida a l'EATIM en les dues últimes legislatures, huit anys, yel major reculada patida amb l'àrea d'infraestructures de la Diputació d'Alacant”.