La Fira de l'Embotit de la Vall de Pop supera les millors expectatives a Benigembla amb un gran ambient festiu

  • La Feria del Embutido de la Vall de Pop supera las mejores expectativas en Benigembla con un gran ambiente festivo
  • La Feria del Embutido de la Vall de Pop supera las mejores expectativas en Benigembla con un gran ambiente festivo
  • La Feria del Embutido de la Vall de Pop supera las mejores expectativas en Benigembla con un gran ambiente festivo
  • La Feria del Embutido de la Vall de Pop supera las mejores expectativas en Benigembla con un gran ambiente festivo
  • La Feria del Embutido de la Vall de Pop supera las mejores expectativas en Benigembla con un gran ambiente festivo
  • La Feria del Embutido de la Vall de Pop supera las mejores expectativas en Benigembla con un gran ambiente festivo
  06/03/2023
Cristina Sellés, de l'associació d'empresaris turístics AEHTMA, rep el distintiu de Torraora d'Honor

La Fira de l'Embotit i el Producte Tradicional de la Vall de Pop ha recuperat la seua millor versió en aquesta onzena edició celebrada el diumenge a Benigembla. Des de primera hora del matí, el públic va omplir l'Avinguda Bonaire per a gaudir del millor embotit de la vall i recórrer la fira entorn del producte tradicional en la qual van participar una dotzena d'estands. El vi, el pa i rebosteria, i la mel, a més de la paella, van ser els altres plats gastronòmics forts que es van poder degustar en aquesta jornada. En l'acte central, la presidenta de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i Turístics de la Marina Alta (AEHTMA) va rebre el distintiu de Torraora d'Honor. La fira, totalment consolidada, ha estrena en aquesta edició el distintiu de L’Exquisit Mediterrani, una marca que atorga la Generalitat Valenciana amb la intenció de reforçar aquelles iniciatives que promouen el gastroturismo. 
    Ningú va voler perdre's la trobada, en el qual van participar alcaldes i regidors dels municipis de la Vall de Pop. També van ser presents el president de les Corts Valencinas, Enric Morera, i el coordinador de la marca L’Exquisit Mediterrani, Antonio Crespo, a més de Torraors d'Honor d'altres edicions d'aquest certamen. 
    Les barbacoes van tirar fum des de primeres hores del matí per a rostir els centenars de quilos de deliciós embotit que es van distribuir en format de pintxos. La Vall de Pop, per la seua estratègica ubicació en un entorn de muntanya, constitueix des de sempre una referència en l'elaboració del millor embotit de la Marina Alta, un factor que l'Associació Turístic Empresarial de la Vall de Pop (ATEVAP), que presideix Ángel Vives, reivindica i potència amb aquesta fira lúdic i festiva, que en aquesta ocasió va estar amenitzada pels grups Tòxic i La Rendición.
    El conegut periodista i presentador de televisió Ximo Rovira va conduir la cerimònia d'imposició del davantal d'honor a Sellés, qui es va mostrar orgullosa d'aquest distintiu i va agrair el detall de l'ATEVAP. 
    La jornada, que es va acompanyar d'un temps excepcional, va concloure amb un dels moments més saborosos: la Figatellà Mundial. A més, va haver-hi també una demostració d'elaboració de sobrassada, a càrrec de Miguel Vaquer, un expert professional de la Vall de Pop.
    L'ATEVAP s'ha mostrat molt satisfeta amb l'èxit aconseguit en aquesta jornada i ha agraït la implicació de l'Ajuntament de Benigembla.

<<< Tornar a la portada