Canfali Marina Alta

La Flexió Verbal homenatja Vicent Balaguer per la seua contribució a la cultura

La Flexió Verbal homenajea a Vicent Balaguer por su contribución a la cultura
  28/08/2019

Els organitzadors de La Flexió Verbal han fet un emotiu homenatge a l’escriptor Vicent Balaguer en reconeixement a la seua llarga trajectòria dins de la cultura de la comarca. Balaguer va rebre dissabte una estatueta que representa la gallina, símbol de La Flexió com a premi per la seua contribució a la literatura, el teatre i la història de Dénia a través dels seus llibres i els articles que cada setmana publica en CANFALI MARINA ALTA.

            El nostre col·laborador, molt emocionat, va oferir una magnífica actuació teatral, recitant els textos Oh Calcuta!, de Vicent Andrés Estellés, i La tirallonga de monosíl·labs, de Pere Quart. A més, l’escriptor Toni Prats va recitar un poema dedicat a Balaguer.

            La Flexió Verbal s’ha celebrat enguany a La Mistelera, amb seixanta espectacles i propostes artístiques, moltes de caire reivindicatiu. Hi ha hagut música, poesia, teatre, circ i dues activitats infantils. A més, es va guardar uns minuts de silenci després dels desastres naturals ocorreguts a Gran Canarias i l’Amazonas.

            Des de la Flexió Verbal es considera que el treball ha sigut satisfactori, malgrat les dificultats derivades de “les barreres burocràtiques, l’escàs pressupost provist per l’Ajuntament i els escassos recursos amb els que conta l’associació, sense ànim de lucre i sustentada en el treball desinteressat de col·laboradors i artistes”.

            La Flexió Verbal va a encetar els preparatius del 25 aniversari d’este activitat, confiant que l’any que ve es puga celebrar en una plaça de Dénia amb “millor voluntat de l’Ajuntament”.

            Més fotos en la pàgina de Jérôme Chesnot en Facebook: https://www.facebook.com/jerome.lours.chesnot

Cercar notícies
Agenda