La gala dels restauradors de Xàbia reconeix la trajectòria del xef Alberto Ferruz i del cuiner Claudio Mengual

La gala de los restauradores de Xàbia reconoce la trayectoria del chef Alberto Ferruz y del cocinero Claudio Mengual
  01/03/2017

També hi va haver un guardó per al director del CDT Pepe Vidal

L'Associació de Restauradors de Xàbia (ARX) ha celebrat aquesta setmana la seua gala anual que convoca els professionals del sector gastronòmic i que serveix per repassar les activitats que es desenvolupen al llarg de l'any. Complint amb la seua tradició, la gala va servir a més per reconèixer el mèrit d'alguns dels professionals vinculats al sector. En aquesta ocasió un dels premis va ser per al xef Alberto Ferruz, qui el passat mes de novembre va aconseguir la seua segona estrella Michelin al restaurant Bon Amb i a qui se li reconeix la seua trajectòria fulgurant i el seu paper en la promoció nacional i internacional del municipi.
Un altre dels guardons va ser per al xef dels Salons Carrasco Claudio Mengual, a qui l'associació va lloar la seua professionalitat i el seu bon fer a la cuina per a banquets. També es va atorgar un reconeixement a la professionalitat en la formació a Pepe Vidal, director del Centre de Desenvolupament Turístic de Dénia, escola de la qual surten gran part dels professionals del sector turístic i gastronòmic de la comarca.

<<< Tornar a la portada