La mostra gastronòmica de Benissa promou l’embotit tradicional i de la terra
Inclou tapes, concurs i tast de vi i una trobada de cocteleria
Arriba el mes de març i amb ell una nova edició -l’onzena- de la Mostra Gastronòmica de Benissa. Una iniciativa ja arrelada que enguany centra l’atenció en l’embotit tradicional i de la terra, amb les botifarres, les llonganisses i les salsitxes de Pasqua. El regidor de Turisme, Fernando López, ha dit que “donem un salt qualitatiu i pensem que la tradició és el camí adequat per a dur endavant la nostra Mostra Gastronòmica”. La presentació de la convocatòria de 2018 s’ha fet en un lloc inigualable, vora la mar i amb el Penyal d’Ifac al fons. López ha estat acompanyat pel gerent del restaurant La Paillote, Yannick Bocion, que exercia d’amfitrió, de la gerent del Creama, Rosario Donderis, i del cuiner Miquel Ruiz.