L'obra escultòrica d'Imma Mengual arriba a la Torre dels Ducs de Medinaceli de El Verger

La obra escultórica de Imma Mengual llega a la Torre dels Ducs de Medinaceli de El Verger
  11/05/2017

La Fundació Baleària i l'Ajuntament d'El Verger presenten l'obra escultòrica Històries de palacio...para ser comptades lentament, de la dianense Imma Mengual que s'inaugura demà a les 20h en la llonja de cultura de la Torre dels Ducs de Medinaceli. Esta exposició d'escultures, que suposa un important punt d'inflexió en l'evolució de l'artista i que es podrà visitar fins al 7 de juny, compta amb peces que deixen entreveure el microcosmos de la família social.     

L'artista ha preparat per al 20 de maig a les 12 h, una visita guiada per a tots aquells interessats a aprofundir més en la seua obra. Cal ressaltar que esta exposició està comissariada per María José Zanón, Juan Francisco Martínez Gómez d'Albacete i David Vila, escultors i professors de la Universitat Miguel Hernández d'Elx."

A més, mostren el seu caràcter personal a través de "constelaciones de cosas", d'ossos que s'introduïxen en xicotets llenços amb la intenció de conversar amb l'ombra, concepte que relaciona les persones amb l'inconscient i els instints. Mengual torna a convertir l'espai en un cosmos domèstic acompanyat d'artefactes que, incomplets, observen tota l'escena des de la sala.

 

 

 

<<< Tornar a la portada