La pilota de divendres escalfa el motor a les festes populars d'Orba

La pilota de divendres escalfa el motor a les festes populars d'Orba
  23/07/2016

La partida de pilota valenciana patrocinada pel Club de Fútbol Orba escalfarà el proper divendres els motors a les festes populars que aquest municipi celebra del 29 de juliol al 6 d'agost. Les festes orberes d'estiu donaran el protagonisme un any més a les diferents penyes emplaçades als cadafals del carrer Major per presenciar els actes taurins i tindran la seues celebracions central en el concurs de paelles i el Dia de les Quintades.

El programa configurat des de la Regidoria de Festes, amb actes per a l'esplai de tots els públics, és el següent:

DIVENDRES 29 DE JULIOL

- A les 18 h.: Gran partida de pilota patrocinada pel Club de Futbol d'Orba, que enfrontarà a Malia, Héctor, Josep, Jordi i Arnau amb Jan, Giner, Sala, Manel i Àlvaro

DISSABTE 30. FESTA DELS SANTS DE LA PEDRA

- A les 13 h.: Volteig general de campanes i llançament de coets anunciant l'inici de les festes.

- A les 20 h.: Santa missa en honor als sants Abdón i Senén. A continuació processó en honor als Sants Patrons, Abdón i Senén.

- A les 00.30 h.: Espectacular vetlada musical a càrrec de l'orquestra Gènesis

DIUMENGE 31. FESTIVITAT DE SANT HUMBERTO

- A les 8 h.: Esmorzar de les diferents penyes i a continuació, muntà de les barreres al carrer Major que quedarà tancat fins a les 13 h. per evitar complicacions de camions i muntatges.

- A les 12 h.: Missa en honor a Sant Humberto.

- A les 20.30 h.: Conta contes Les velletes de la penya roja, a càrrec de l'Oracle de l'Este, per als més menuts a la plaça de la Pilota.

- A les 00.30 h.: Revetlla amenitzada per l'orquestra Discovery.

Subscriu-te!