La Policia Nacional deté a Calp un fugitiu buscat per les autoritats belgues per un delicte d'assassinat

La Policía Nacional detiene en Calp a un fugitivo buscado por las autoridades belgas por un delito de asesinato
  31/05/2019

Agents de la Policia Nacional han detingut a Calp a un fugitiu de nacionalitat danesa buscat per les autoritats belgues que havien emès una ordre europea de detenció i entrega amb fins d'extradició (O.E.D.E). L'arrestat havia fugit del país abans de ser jutjat i condemnat a cadena perpètua per l'assassinat de la seua exparella.


Agents del Grup de Crim Organitzat de la UDICO de la Comissaria Provincial d'Alacant en col·laboració amb el Grup de Localització de Fugitius de la Comissaria General de Policia Judicial han desenvolupat un dispositiu especial de recerca després de rebre notícies de les autoritats belgues sobre la possible presència del fugitiu a la zona nord de la costa alacantina.
Després de diverses indagacions els investigadors van aconseguir localitzar i detenir el fugitiu, que era considerat pel país reclamant com violent i molt perillós.
Els fets pels quals va ser jutjat i detingut es remunten a l'any 2009 quan segons la sentència, el fugitiu va disparar fins a cinc ocasions contra la seua exparella amb una arma de calibre 22 ocasionant-li la mort. Segons van declarar les dues filles del matrimoni, víctima i agressor mantenien mala relació des de la separació de tots dos a causa de les conseqüències econòmiques del divorci.

Subscriu-te!