La Regidoria de Festes d’Ondara presenta el cartell del concurs de retalladors de Sant Jaume 2024

  • La Regidoria de Festes d’Ondara presenta el cartell del concurs de retalladors de Sant Jaume 2024
  • La Regidoria de Festes d’Ondara presenta el cartell del concurs de retalladors de Sant Jaume 2024
  09/04/2024

Per al diumenge 21 de juliol a les 20 hores ha quedat fixat el concurs de retalladors del Sant Jaume d’Ondara 2024 amb bous de la ramaderia Benavent, segons han confirmat des de la Regidoria de Festes i Tradicions i l’Associació Cultural Taurina.

        El responsable de la primera de les àrees, Jordi Ruiz, el regidor de Participació, Miguel Gomis, y els representants de l’associació Joia Llevantina, Paco Tormo, Vicent Huet i Javi Gómez,  han elegit la plaça de bous per a presentar el cartell del que es preveu com un dels principals esdeveniments taurins de les festes populars. Cartell que, compta amb una dotzena de retalladors, dels quals, segons Gómez, molts d’ells són cares noves que han entrat amb força amb eixe mon. No obstant això, han advertit que no hi haurà exhibició de dones retalladores per falta de professionals en la matèria.

 

21 DE JULIOL A LES 20 HORES

 

Des de l’associació taurina han emmarcat els actes dins de la commemoració del 20é aniversari de l’entitat, que a banda del concurs, permetrà gaudir de totes les ramaderies operatives en la província d’Alacant como són Asensi (Orba), Els Coves (Pedreguer), La Paloma (Xaló), La Templanza (Calp) i La Hermandad (Xàbia). Junt amb ells també compareixeran altres de prestigi de la resta del llarg i ample de la Comunitat Valenciana com Capota (Vila-Real), Vicent Benavent (Quatretonda), El Salero (Montserrat), Gregorio de Jesús (Sueca),  M.A. Mínguez (Set Aigües), Hermanos Cali (Moixent) i Alberto Garrido (Oropesa).

Per la seua banda, el regidor de Festes i Tradicions, Jordi Ruiz, ha assenyalat els actes taurins com un dels plats forts de les festes, any darrere any, els quals s’organitzen conjuntament per la Regidoria i l'Associació Cultural Taurina "La Joia Llevantina", a la que ha agraït l’ajuda per portar endavant la programació en eixe vessant del 19 al 27 de juliol.

Uns i altres han informat que les  entrades anticipades pel concurs es poden adquirir des d’ara en la Casa de Cultura d’Ondara o en la web https://agendaondara.es/ al preu de 7 euros adults, 5 euros xiquets i xiquetes fins els 12 anys, per a afegir que el preu en taquilla serà de 10 euros.

 

 

<<< Tornar a la portada