La Regidoria d’Esports i el Club Atletisme Ondara programen la Sant Silvestre Solidària pel dijous 27

La Regidoria d’Esports i el Club Atletisme Ondara programen la Sant Silvestre Solidària pel dijous 27
  12/12/2018

 

La VIII Sant Silvestre Solidària d’Ondara ha estat presentat per la regidora d’Esports, Mar Chesa i el representant del Club Atletisme del municipi, Pep Giner, com a entitats organitzadores d’un esdeveniment programa pel dijous 27 de desembre.

       La prova te prevista la seua eixida a les 20 hores en el Prado, per a des d’eixe punt recórrer un trajecte de quatre quilòmetres al voltant del casc urbà i tornar al recinte on queda emplaçada la meta i l’escenari del lliurament de trofeus pels tres primers classificats en categoria femenina i masculina, que té una xocolatada com a epíleg per a tots els participants.

       La presentació ha comptat també amb les representants de la Residència Mare de Déu de la Soledat, Paqui Ferrando i Silvia Sivera, a qui l’organització farà entrega de la recaptació de tres euros que ha estat fixada com a preu d’inscripció, que pot formalitzar-se en www.somesport.com. Els dorsals es podran arreplegar una hora abans de la prova en el punt d'eixida, moment en què es realitzarà el donatiu de 3 euros.

       La regidora d'Esports ha fet una crida a la participació ciutadana en aquest esdeveniment que permet les disfresses i ha agraït la disposició del Club d’Atletisme i la col·laboració de Protecció Civil, Policia Local, i Ondara Custom Club, a més dels diversos negocis col·laboradors.  

 

 

¡Suscríbete!