La segona Marxa per la Vida de Xàbia se celebrarà el diumenge 27

La segunda Marcha por la Vida de Xàbia se celebrará el domingo 27
  16/10/2019

L'agrupació local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer, en col·laboració amb la Regidoria de Sanitat, preparen ja la Segona Marxa per la Vida que se celebrarà en el municipi de Xàbia diumenge que ve 27 d'octubre.

El col·lectiu va aconseguir un gran èxit l'any passat en la qual va ser la seua primera acció de gran format per a recaptar fons per a la investigació científica de tots els tipus de càncer, aconseguint reunir més de 5.000 euros.

La caminada per la vida partirà a les 10 hores des de l'Avinguda Jaume I amb un recorregut apte per a tots els públics i que aconseguirà l'Arenal, amb trajecte d'anada i volta.

Els punts per a inscriure's i recollir els dorsals són l'oficina de turisme del Centre Històric, Òptica Picó, Carnisseria Pichi, Cesteria Roig i Multicalzados La Rulla en l'Arenal. També els casals festers de la Comissió del Loreto en Duanes (els dies 16 i 21 d'octubre de 17 a 20 hores) i el de Fogueres (els dies 15 i 22 d'octubre de 17 a 20 hores i el dijous 17 de 9 a 13 hores).

En aquests mateixos punts es pot realitzar donatius a la causa a manera de fila zero si per a aquells que vulguen col·laborar i no puguen assistir a la marxa.

Subscriu-te!