La Setmana de l’Arròs de Pego es presenta com a fòrum per a recuperar receptes tradicionals
Organitzada per la Regidoria de Comerç, Creama i Turisme es desenvoluparà del 22 al 29 d’abril
Tretze establiments hostalers participen en la VII Setmana de l'arròs bomba de Pego que la Regidoria de Comerç, Creama i Turisme ha organitzat del 22 al 29 de abril, amb la col·laboració i patrocini de la Mancomunitat de Pego i les Valls, Creama de Pego i les Valls, Gastronomia Costa Blanca i la Diputació d'Alacant.
L’esdeveniment ha estat presentat per la responsable de l’àrea, Rosa Maria Ferrer, la tècnica de desenvolupament local, Alicia Carbonell, una representació dels restauradors participants i dels productors d’arròs al parc natural de la marjal.
Ferrer ha remarcat la coincidència de les dades d’aquesta setena edició amb la sembra de l’arròs bomba, per a fidelitzar als potencials visitants al municipi per a tastar els menús disposats durant tota la setmana per bars i restaurants com Ca Vicent, Vent de Llevant i Gallego, Casino bar, Ca Briones, El moss de Pego, Zorrilla, Rafel, Cooperativa, Saló Fillol’s, L’Om, Llit i Taula, Bon dia i Alejandro’s. Aquests menús, amb un preu que oscil·la de 12 a 18 euros depenent dels productes en que es preparen, abasten un parell d’entrades, un plat principal elaborat amb la referida varietat d’arròs, postre i una beguda inclosa, segons ha detallat Mónica Miralles del bar El moss de Pego, qui ha incidit en la satisfacció del sector hostaler per a donar continuïtat a unes jornades que, segons remarca “fan que la gent isca molt més i vinga molta gent de fora”. Eixa consideració ha estat compartida per José Dominguis del restaurant Zorrilla, per a emmarcar l’esforç de l’hostaleria pegolina per a intentar millorar la promoció del municipi en la que esperen obtenir una certa reciprocitat de veïns i residents.