La setmana gastrocultural Pego, cuina de marjal  homenatja la tasca arrossera de set cuiners

La setmana gastrocultural Pego, cuina de marjal  homenatja la tasca arrossera de set cuiners
  15/09/2018

 

Rafael Frau Siscar, José Sendra Mestre “Colom”, Vicente Doménech Ortolà “Poma” Fernando i José Doménech Ferrer “Terele”, Eduardo Briones i Paco Tamarit Siscar han estat homenatjats per l’Ajuntament de Pego per la seua trajectòria al front de les cuines dels principals establiments hostalers del municipi.

            El reconeixement, emmarcat en la setmana gastrocultural Pego, cuina de marjal, ha estat justificat per la regidora de Turisme i Comerç, Rosa Maria Ferrer, per la dedicació de tots ells durant anys per a preservar un dels principals tresors del municipi com és la gastronomia. Ferrer ha emmarcat l’homenatge com una continuació del que l’any passat va reconèixer la tasca de les dones com artífex de la continuïtat de la tradició gastronòmica local donant el protagonisme en aquesta ocasió als que, segons ella, han estat els ambaixadors d’eixa cuina de marjal, que li dona el títol a la setmana gastrocultural 2018, ja que han fet arròs per a turistes i per a gent de Pego i han cuinat dins i fora del municipi agafant un paeller per a improvisar un dinar.

<<< Tornar a la portada