La Seu Universitària s’obri a la societat deniera amb activitats sobre gastronomia, dependència i economia digital

La Seu Universitària s’obri a la societat deniera amb activitats sobre gastronomia, dependència i economia digital
  20/10/2017

 

Dijous que ve i per obrir boca, xerrada sobre les herbes bordes utilitzades en la cuina

 

Apropar a la ciutadania les activitats formatives, d’investigació i culturals que realitza la Universitat d’Alacant, adaptant-les sempre als territoris on actua, és un dels objectius de la Seu Universitària de Dénia, que dijous que ve enceta la seua programació oficial amb una xerrada sobre les herbes bordes utilitzades en la gastronomia. Serà la primera de les activitats del trimestre amb què es posa en marxa l’any acadèmic. Amb iniciatives obertes a la participació de la gent, pensades per satisfer la demanda de l’entorn més pròxim i amb continguts diferenciats que no se solapen amb altres, la Seu Universitària comença a rodar en les dependències que ha ocupat fins ara l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI), en el número 44 de Joan Fuster.

            Alexandre Peretó, nou coordinador de la Seu Universitària de Dénia, ha remarcat que les activitats han sigut planificades en coordinació amb agents socials i empresarials i amb el suport d’entitats com ara els IES, el Creama, Baleària i els espais de coworking. S’ha intentat adaptar-les al dia a dia i A les necessitats de la ciutat pensant, entre altres coses, en la consolidació econòmica, la creació de llocs de treball en mercats emergents o la seua condició de ciutat creativa de la gastronomia.

<<< Tornar a la portada