La Vall de Pop recupera la Fira de l'Embotit i el Producte Tradicional en una edició especial pel seu desé aniversari

  • La Vall de Pop recupera la Feria del Embutido y el Producto Tradicional en una edición especial por su décimo aniversario
  • La Vall de Pop recupera la Feria del Embutido y el Producto Tradicional en una edición especial por su décimo aniversario
  • La Vall de Pop recupera la Feria del Embutido y el Producto Tradicional en una edición especial por su décimo aniversario
  • La Vall de Pop recupera la Feria del Embutido y el Producto Tradicional en una edición especial por su décimo aniversario
  17/02/2022
Se celebrarà diumenge que ve 6 de març a Llíber

La Vall de Pop recupera la seua Fira de l'Embotit i el Producte Tradicional per a diumenge que ve 6 de març a Llíber, i el fa amb l'edició especial del desé aniversari. Per aquest motiu, a més dels habituals esmorzars amb tota mena d'embotits rostits i altres productes típics de la zona com les “coques”, regat amb els vins procedents del terreny, hi haurà altres activitats per a animar una matinal que es desenvoluparà a l'esplanada al costat del centre de salut de Llíber. 
    El programa contempla una nova edició de la “figatellà mundial” i la demostració d'elaboració d'embotit mitjançant el mètode tradicional a càrrec de l'expert Miquel Vaquer, d'Embotits Miquel de Castell de Castells. També es presentarà al Torraor d'Honor de 2022, que rebrà durant la cerimònia protocol·lària el davantal acreditatiu que reconeix la seua contribució al turisme de la Vall de Pop.
    Com a novetats en aquest desé aniversari hi haurà música en directe per a amenitzar la trobada i atraccions i diversió també per als més xicotets, a més d'altres sorprenents iniciatives que estan en marxa. Entorn d'una desena d'estands, amb productes gastronòmics i vins de la zona, s'instal·laran en el recinte firal.
    La fira està organitzada per l'Associació Turístic Empresarial Tot Vall de Pop (ATEVAP) juntament amb l'Ajuntament de Llíber. L'associació d'empresaris va donar impuls a aquesta iniciativa amb l'objectiu de posar en valor el potencial gastronòmic i dels vins de la Vall de Pop com a recurs turístic.     
    El president de l'ATEVAP, Ángel Vives, ha assenyalat que actes com aquests contribueixen a “impulsar el turisme d'interior, reforçar el desenvolupament rural i complementar el turisme de la Marina Alta”, alhora que serveixen per a “reivindicar la forma de vida mediterrània tan arrelada en aquesta zona".

<<< Tornar a la portada