La Xarxa de Dones lliurarà el Premi 8 de Març a Carmen Alborch

La Xarxa de Dones lliurarà el Premi 8 de Març a Carmen Alborch
  08/02/2018

 

L’escriptora i professora Carmen Alborch rebrà el premi 8 de Març, que concedeix la Xarxa de Dones de la Marina Alta. La distinció es lliurarà el divendres 2 de març durant el Sopar Comarcal de Dones que see celebrarà al restaurant Los Arcos de Pedreguer, a les 21 hores.

La Xarxa de Dones vol distingir a Alborch per “la seua trajectòria vital feminista, per la defensa dels drets de la dona, de la igualtat i de la llibertat, especialment als mons acadèmic, polític i cultural. Carmen Alborch és model i referent del feminisme contemporani”

Carmen Alborch és doctora en Dret i professora honorària de la Universitat de València. Ha sigut professora de Dret Mercantil, convertint-se en la primera degana de la Facultat de Dret d'aquesta universitat. Va ser directora general de Cultura de la Generalitat i de l'Institut Valencià d'Art Modern (IVAM), ministra de Cultura del Govern d'Espanya, diputada del Grup Socialista durant tres legislatures i presidenta de la Comissió de Control Parlamentari de RTVE , així com de la de la Comissió Mixta dels Drets de la Dona i de la Igualtat d'Oportunitats al Parlament Espanyol. A més, ha sigut secretària primera del Senat des de 2008 a secretària tercera del Senat a la seua darrera legislatura.

¡Suscríbete!