L’Ajuntament de Pedreguer adquereix 6.000 mascaretes directament a proveïdors xinesos que repartirà entre les famílies amb menors de 14 anys

L’Ajuntament de Pedreguer adquereix 6.000 mascaretes directament a proveïdors xinesos que repartirà entre les famílies amb menors de 14 anys
  21/04/2020
Protección Civil es farà carrec de la seua distribució a partir de dijous

L’Ajuntament de Pedreguer disposa de 6.000 mascaretes quirúrgiques que repartirà a partir de dijous, amb la col·laboració de Protecció Civil, a un ordre de tres en cada casa on hi haja menors de 14 anys. L’equip de govern va gestionar aquesta adquisició fa vora un mes dirèctament amb proveïdors xinesos atés el problema d’abastamient que es va donar a principis de la pandèmia. L’objectiu era el d’abastir als grups de població de risc, principalment la gent major. Però atés que aquest col·lectiu ja té coberta les seues necessitats a través de la distribució a les farmàcies, ja decidit que la seua destinació siguen les famílies amb menors de 14 anys, que podran eixir al carrer en els pròxims dies. Les mascaretes podran utilitzar-les els adults que acompanyaran als menors en les eixides. Des de l’Ajuntament s’informarà les rutes que s’han establert i els dies previstos per al seu repartiment.

L’Ajuntament ha guardat una reserva per a qui al·legue ser grup de risc i no haja pogut adquirir les distribuïdes pel govern autonòmic. A més, també es farà distribució entre personal de la Policia Local i Protecció Civil, de la residència del Carme i altres col·lectius destinats a l’atenció de serveis públics.

L’alcalde, Sergi Ferrús, ha explicat que aquesta iniciativa es va dur a terme per avançar-se a la falta de subministrament dels primers moments de la crisi sanitària. A més, ha avançat que ja s’estan fent els tràmits per portar un altre carregament de material sanitari per la futura desescalada progressiva del confinament.

Ferrús ha aprofitat l'ocasió per agrair el gran treball que ha realitzat tant el personal municipal com Protecció Civil en aquesta iniciativa. "Són un bon exemple de com tot el personal d'aquesta casa i els voluntariats de tot tipus, estan sempre ací per a tot. Mai rebem un no per resposta de la seua part, per això volem posar en valor el seu esforç i sacrifici", ha indicat el primer edil pedreguer.

¡Suscríbete!