L’Ajuntament d’Ondara configura un dispositiu especial de seguretat per a l’Europarty Nebulossa del proper dissabte

L’Ajuntament d’Ondara configura un dispositiu especial de seguretat per a l’Europarty Nebulossa del proper dissabte
  07/05/2024

La celebració de l’Europarty Nebulossa a la plaça de bous d’Ondara i l’esgotament de les entrades previstes per a cobrir l’aforament, ha motivat a l’Ajuntament d’Ondara com a organitzador de l’esdeveniment a configurar un dispositiu per a garantir la seguretat de les 3.500 persones que es donaran cita.

            Aquest dispositiu ha estat abordat en la reunió de en la que, junt a l’alcalde José Ramiro, com a responsable de l’àrea de Seguretat Ciutadana, han participant diferents membres de l’equip de govern, el  cap de la Policia Local d'Ondara, Toni Galiano, i l’oficial, Desi Torres; el brigada de la caserna de la Guàrdia Civil d'El Verger; responsables de l'empresa de seguretat privada encarregada de l'acte, i tècnics municipals. Segons ha transcendit, el dispositiu especial de seguretat estarà integrat per uns 40 efectius; entre Policia Local d’Ondara, Guàrdia Civil, Protecció Civil d’Ondara i l’empresa de seguretat privada Kontrol, contractada per al control d’accessos i vigilància. A més, el punt de trobada en cas de pèrdua serà en les dependències de la Policia Local en l’avinguda del . Doctor Fleming, que compta amb el punt d’encontre familiar.

 

VENUDA LA TOTALITAT DE L’AFORAMENT DE LA PLAÇA DE BOUS

 

            Així mateix s’ha informat de l’habilitació d’unes 2.000 places d'aparcament per a acollir l'afluència de públic, ubicades principalment a la continuació de l'avinguda Doctor Fleming, des de la rotonda del MasyMas, fins a la rotonda de la carretera cap al Verger, que enllaça amb Adolfo Suárez. Aquests vora cinc-cents aparcaments estaran complementats amb els de terra en la mateixa avinguda que s'utilitzen en la Fira; els de la piscina, del carrer Nacions Sense Estat; del final del carrer Doctor Barraquer; de l’Av. Adolfo Suàrez; del carrer Picasso (Espai Jove) i el de la Ronda Generalitat (final O-30, zona de baix). Tot això a banda del de la rotonda del MasyMas.

A banda s’ha advertit que l Policia Local col·locarà la corresponent senyalització i que el tram de l’avinguda Doctor Fleming, enfront de la plaça de bous, es tallarà des de les 21 hores.

            Tot això per a atorgar la màxima seguretat a la festa organitzada per l’Ajuntament d’Ondara aquesti dissabte de cara a animar i recolzar als intèrprets ondarencs del tema “Zorra” que representaran a Espanya en la final Festival de la Cançó d'Eurovisió, que se celebrarà a Malmö (Suècia). Festa que, a partir de les 17 hores, comptarà amb la música en directe dels concerts de Locomía i OBK, DJ, foodtrucks i servei de barres; cocteleria; gran escenari i una pantalla gegant per a poder veure en directe la gran final.

 

 

<<< Tornar a la portada