Canfali Marina Alta

L’Ajuntament d'Ondara realitza el test de COVID 19 a seixanta-sis treballadors essencials

  • L’Ajuntament d'Ondara realitza el test de COVID 19 a seixanta-sis treballadors essencials
  • L’Ajuntament d'Ondara realitza el test de COVID 19 a seixanta-sis treballadors essencials
  18/05/2020

Ha estat sufragat per les empreses Servicolor i Ale-Hop amb seu al municipi

 

Seixanta-sis empleats públics essencials d’Ondara s’han vist sotmesos al  test de detecció del COVID-19, dutes a terme durant la jornada del passat dissabte al claustre de l’Ajuntament seguint els protocols que marca la Conselleria de Sanitat. En concret, aquests treballadors pertanyen a col·lectius com la Policia Local, Protecció Civil, la brigada de desinfecció, recollida de fem i neteja viària, neteja d'edificis municipals i personal de l'Ajuntament que ha estat en contacte amb la ciutadania durant l'estat d'alarma.

La iniciativa ha estat sufragada per les empreses Servicolor i Ale-Hop ubicades al municipi, i ha estat portada a cap  a través de la iniciativa posada en marxa a la Marina Alta per l'activista contra el càncer Maria Ferrer Miralles, la infermera Mónica Carbila i el doctor Mariano Martín-Loeches.

L’alcalde ha agraït a les dues empreses el gest per a agilitzar una prova, que distribuïda pel laboratori Palex S.A, mosta una fiabilitat del 80% en a penes 10 minuts.

        Per altra banda, des de la Policia Local s’ha informat de que durant la novena setmana de l’estat d’alarma no s’ha interposat cap denúncia ni sanció per no complir les mesures de confinament.

Cercar notícies
Agenda