L’Encontre de la gent gran del baix Girona tindrà a El Verger com escenari el dissabte 1 d’abril

L’Encontre de la gent gran del baix Girona tendrà a El Verger como escenario el sábado 1 de abril
  21/03/2023

Els presidents i directius del clubs de la Tercera Edat de Beniarbeig, Els Poblets, Ondara i El Verger han presentat en el remodelat saló de plenaris d’aquest últim Ajuntament el V Encontre de la gent gran del baix Girona, junt amb les autoritats de cada municipi.

        L’activitat, que enguany retorna al municipi que va començar, tracta d’aprofundir en els llaços socials i familiars de les persones majors d’aquests quatre municipis mitjançant una jornada que segueix les pautes de convivència de les edicions que es van iniciar a Verger en 2017, Beniarbeig a 2018, Els Poblets a 2019 i a Ondara en 2022, una vegada superat el parèntesi de la pandèmia.

        L’organització ha estat assumida enguany per la Regidoria de Serveis Socials d’El Verger, que preveu una participació d’un centenar de persones procedents de cadascun dels municipis, el quals deuran formalitzar l’assistència amb una reserva pel preu del dinar de 5 euros fins el divendres 24 en les seues respectives associacions, que, al remat, cediran la recaptació a l’Associació de la Gent Gran d’El Verger.

 La responsable de l’àrea Reme Fructuoso ha detallat que el programa començarà amb la recepció a les 10 hores al recinte del col·legi públic Segària, on tindra lloc el desenvolupament de d’una jornada que preveu un ampla gama d’actes esportius i recreatius fins les 18 hores i que compta amb el pertinent dispositiu de seguretat. Entre ells, ha destacat el ball i el dinar i unes actuacions amb les que ha preferit no fer públiques per a que generen un efecte sorpresa.

“L’objectiu d’aquest encontre és realitzar una diada de convivència de gent gran amb els pobles veïns potenciant l’envelliment actiu mitjançant l’associacionisme d’una manera lúdica i festiva”, ha manifestat la regidora com a portaveu dels responsables dels respectius Ajuntaments integrats en la iniciativa. Entre ells, junt a l’alcalde amfitrió, Juan Chover, han fet acte de presència per part d’Ondara, l’alcalde José Ramiro i la regidora de Serveis Socials, Mari Carmen Velàzquez; per part d’Els Poblets, l’alcaldessa Carolina Vives y la regidora de Serveis Socials, Maria Victòria Tomás; i per part de Beniarbeig, l’alcalde Juanjo Mas.

Per la seua banda, l’alcalde, Juan Chover, ha destacat que amb l’encontre s’obri un nou cicle de convivència i germanor entre la Tercera Edat dels quatre pobles després de completar una primera volta d’aquella iniciativa que va sorgir arrel de celebrar una trobada d’escoles en valencià.  Chover ha fe una crida a seguir en eixa sinèrgia per a donar-li continuïtat a un esdeveniment. A banda, ha volgut agrair la tasca que porta a cap l’Associació de la Gent Gran del municipi al llarg de tot l'any impulsant activitats i dinamitzant un col·lectiu que compta amb 465 afiliats.

Una i altre han agraït la col·laboració dels supermercats MasyMas y Lidl a l’hora de portar endavant l’esdeveniment.

<<< Tornar a la portada