Lliga Comunitat: Empat pobre per al Calp i derrota amb golejada per al Dénia

Lliga Comunitat: Pobre empate para el Calpe y derrota con goleada para el Dénia
  21/10/2024

La jornada sisena en el Grup Sud de la Lliga Comunitat deixa un pobre empat del Calp a casa davant del cuer (1-1) i una dolorosa derrota per al Dénia també com a local (1-4). El conjunt groguet es va mostrar molt inferior davant el Torrevella, que va anar al descans amb un 0-2. En la segona part es va mantindre la mateixa dinàmica i, encara que va aconseguir retallar el debutant Alejandro Garcia quan faltava mitja hora, l'equip visitant va reaccionar amb altres dos gols amb els quals va tancar la golejada.

Per la seua banda, el Calp es va vore sorprès amb el 0-1 als tres minuts de joc després d'un cúmul de despropòsits de la defensa local. A partir d'eixe moment, el Calp va estar espès i sense idees, i li va tocar remar per traure un empat, amb un penal molt rigorós que va transformar Fede. Tot i això, en la segona part, els de Lauro van tindre innumerables ocasions de gol, però de cap manera va ser possible la remuntada.