“Locomia” i “OBK” animaran l’Europarty a la plaça de bous d’Ondara per a donar suport a “Nebulossa”

“Locomia” i “OBK” animaran l’Europarty a la plaça de bous d’Ondara per a donar suport a “Nebulossa”
  11/04/2024

L’alcalde d’Ondara, José Ramiro, i la regidora de Turisme i Promoció Econòmica, Raquel Mengual, han comparegut a peu del vomitori central de la plaça de bous per a presentar  cartell i programa d’actes de la festa que en eixe mateix escenari ha organitzat l’Ajuntament per a donar suport a distància a la participació del grup ondarenc “Nebulossa” a la final del LXVIII edició del Festival de la Cançó d'Eurovisió, a celebrar en la ciutat sueca de Malmö el dissabte 11 de maig.

L’esdeveniment, al que li han donat “Europarty” com a nom, comptarà amb música en directe, DJ, «tardeo», foodtrucks i servei de barres; cocteleria; gran escenari i una pantalla gegant per a poder veure en directe l’actuació de Mary Bas i Mark Dasousa com a representant d’Espanya. Així mateix, han desvelat que  “Ondara amb Nebulossa” en les hores prèvies al festival, serà animat finalment pels grups “Locomia” i “OBK”, encara que en un primer moment es va pesar amb que foren alguns grups dels que promociona Atòmic Estudis, malgrat que finalment descartar eixa opció per no ser l’estil compatible amb un perfil tan marcat com l’eurovisiu més apte per al pop electrònic d’aquests grups emblemàtics de la dècada dels 80 i dels 90.

 

ORGANITZAT DES DE L’AJUNTAMENT PER A L’11 DE MAIG

  

“Estem molt contents que Nebulossa vagen a Eurovisió i que porten amb orgull el nom d’Ondara i el que s’ha bolcat el poble amb ells, el que fa que per a nosaltres ja siguen  guanyadors ja que són gent molt treballadora i s’ho mereixen”, ha ressenyat Ramiro pare a apuntar que el passat mes de març, ja es va avançar la celebració de la festa Europarty Nebulossa amb la habilitació d’una plataforma per tal que la gent es reservara la data i poguera anar comprant entrades. D’aquestes, segons confirma, ja hi ha quasi un miler de venudes, sense haver presentat encara el cartell oficial, el que, a l’entendre de Ramiro, “dóna una idea de l'expectació que ha generat aquest esdeveniment, que ha estat tot un repte com a Ajuntament a l’hora d’organitzar-lo perquè no sabíem quantes persones podrien assistir”.

 

PREU SIMBÓLIC DE LES ENTRADES PER A PREVENIR L’AFORAMENT

 

Aquest extrem l’ha portat junt a la regidora a justificar el fet d’haver posat les entrades al preu simbòlic de 5 euros pels adults interessat en assistir, de cara a poder fer una previsió a l’hora d’acollir al públic que es preveu congregar, el qual, en cas de ser tan nombrós per a superar l’aforament de 3.200 persones de la plaça de bous faria optar a l’organització per habilitar pantalles a les rodalies de l’amfiteatre taurí.

La festa, segons ha detallat Mengual - qui ha comparegut amb una samarreta de “Zorra” dissenyada i comercialitzada junt a la resta del merchandising per l’empresa local Larouch Art de carrer- té previst començar a les 17 hores amb l’obertura de la zona d’acreditació per a col·locar-li als assistents una polsera que, a banda de commemorativa, els permeta entrar i eixir del recinte de la plaça de bous al llarg de la vetlada. Obertura que abastarà a més al photocall, a un espai de chill-out amb barra de cocteleria i una amb barra de begudes al rogle coronat per la pantalla gegant dalt de la porta de torils i l’escenari. Mengual ha remés als interessats en sopar tant a les food-trucks de l’exterior com als quaranta establiments hostalers amb que compta el municipi, prèviament a l’inici dels festival a les 21 hores.

Des de l’Ajuntament d’Ondara s’ha aprofitat per animar i fer una crida a la ciutadania per participat en un esdeveniment que, segons ha advertit l’alcalde, “es un cas inèdit, ja que era impensable quan vam aprovar els pressupostos en novembre”. Circumstancia que ha motivat que s’hagen tingut que destinar entre 25.000 i 30.000 euros en l’organització, dels quals pensen reduir en la mesura del possible amb el que es traga de la barra, en ares a, segons Ramiro “tractar de tindre cura en els recursos econòmics del poble”.

 

LLETRA EN DEFENSA DEL FEMINISME I DE COL·LECTIUS MINORITARIS

 

Per la seua banda, la regidora de Turisme s’ha congratulat del caràcter transgressor de la lletra cançó “Zorra” ja que, segons ha subratllat “no sols és feminista, sinó que també defensa a altres col·lectius minoritaris”. Raquel Mengual ha transmès l’entusiasme que ha generat en els integrants del grup ondarenc Nebulossa el rebre l’estima de la gent de la comarca. Així mateix, ha remés als interessat en adquirir entrades fins el 11 de maig a la pàgina https://agendaondara.es/. a banda d’animar-los  seguir les xarxes socials habilitades per l’Ajuntament d’Ondara específicament per a l’esdeveniment que són instagram:ondara_europarty[https://www.instagram.com/ondara_europarty?igsh=MW5iZ3Y1MnJiazV4aQ==], i Instagram:ondara_europarty[https://www.instagram.com/ondara_europarty?igsh=MW5iZ3Y1MnJiazV4aQ==].

 

 

<<< Tornar a la portada