Els empresaris de la Marina Alta exploren la gastronomia de l'interior en les Jornades Tot Vall de Pop

  • Los empresarios de la Marina Alta exploran la gastronomía del interior en las Jornadas Tot Vall de Pop
  • Los empresarios de la Marina Alta exploran la gastronomía del interior en las Jornadas Tot Vall de Pop
  04/12/2019

 

Membres de la junta directiva del Circule d'Empresaris de la Marina Alta (CEDMA) han mantingut aquesta setmana una trobada de treball a Llíber per a tractar assumptes d'interés per al col·lectiu. La junta ha decidit traslladar la reunió a aquest municipi de la Vall de Pop per a emmarcar-les dins de les Jornades Tot Vall de Pop que se celebren durant aquests dies. En la reunió van participar l'alcalde d'aquest municipi, Juan José Reus, al costat del president del CEDMA, Benito Mestre, i el presidenta de l'Associació Tot Vall de Pop, que organitza les jornades, Ángel Vives.

Després de la reunió els empresaris han compartit un esmorzar en el Restaurant Hotel Casa Júlia per a degustar la gastronomia de l'interior de la comarca que en aquestes dates es promociona a través de les jornades. Ismael Reig, notable hostaler del gremi de la Marina Alta, els ha oferit una de les especialitats i peculiaritats del restaurant: l'arròs melós de moniato i castanyes, regat per descomptat amb vins de la Vall de Pop. 

Les jornades continuen a partir d'aquest pròxim divendres amb una visita als Cellers Gutiérrez de la Vega, a Parcent. El dissabte està prevista l'excursió Les Delícies d'Alcalalí, i el diumenge es tancaran el programa amb una ruta per a visitar l'art rupestre del Pla de Petracos i una degustació de vins en Cellers Parcent.

Subscriu-te!