Canfali Marina Alta

Marina El Portet és la seu de l'Open Autonòmic de la Fórmula Kite que se celebra dissabte que ve

Marina El Portet es la sede del Open Autonómico de la Fórmula Kite que se celebra el próximo sábado
  12/06/2019

El Water Sport Center de Marina El Portet de Dénia es converteix aquest cap de setmana del 15 i 16 de juny a la capital de la fórmula Kite amb la disputa de l'Open Autonòmic. La presentació de la prova ha estat a càrrec del director de Marina El Portet, Luis Mira i el seu director esportiu, Manu Sanz, els quals han assenyalat que "estem orgullosos de ser una peça clau en aquest tipus d'esport que va a convertir-se en disciplina olímpica ".
Està previst que prop de 20 esportistes d'elit es donen cita a Dénia en una de les proves més importants de la categoria. En aquest sentit, el director esportiu de Marina El Portet ha remarcat que l'equip local compta entre les seues files amb Kiko Peiró, actual campió júnior d'Espanya, Sebastián Ducos, campió d'Espanya júnior de TTR i amb el regatista internacional Alejandro Climent, campió de Espanya absolut.
Cal recordar que aquest Open és el tercer campionat autonòmic que organitza Marina El Portet, a més ha acollit dues Copes d'Espanya i un Campionat Nacional de Kite Surf. Aquesta nova edició de l'Open Autonòmic de Fórmula Kite començarà amb els entrenaments lliures demà dijous 13 de juny i el divendres, 14, i la competició en estat pur es viurà aquest cap de setmana. Des de dissabte i fins diumenge en horari de 12 a 18 hores, els esportistes oferiran un autèntic espectacle de velocitat amb hidrofoil per a tots els curiosos que vulguin apropar-se fins a la Platja del Raset.

Cercar notícies
Agenda