Miguel García De la Reina deixa de entrenar el Benissa “de mutu acord”

Miguel García De la Reina deixa de entrenar el Benissa “de mutu acord”
  27/12/2017

Segon relleu en la banqueta a un club de la comarca. Si fa uns dies era el Pedreguer, ara li toca al Benissa. Miguel García De la Reina no acabarà l’any com a entrenador del primer equip benisser, desprès d’haver acordat ambdues parts la rescissió del contracte, segons ha reconegut el mateix entrenador. Són “coses del futbol”, insisteix García De la Reina que defineix la seua primera i curta etapa al front d’un equip senior com “una experiència més, i molt més diferent a entrenar en el futbol base”. 

Reconeix les dificultats per entrenar a Primera Regional, un secret a veus entre els tècnics de la categoria. “És molt complicat comprometre a gent si no hi ha diners per davant”, assenyala. Denuncia també que “entrenadors som tots”, però qui realment més il·lusió mostra en treballar “és el mateix l’entrenador”. 

No busca excuses perquè “coneixia el club i les dificultats que hi havia” des del principi que es va fer càrrec. “És una llàstima que a Benissa no siga possible reunir a 14 o 15 xavals per poder armar un bon equip”, es lamenta sense cap intenció de fer retret a ningú. Ell mateix ha tingut que tirar mà de juvenils per poder tancar les convocatòries sobretot en els últims diumenges. De fet, des de que ha iniciat la temporada el Benissa ha utilitzat 34 jugadors diferents en les citacions. 

Subscriu-te!